Constanta revine pe harta automobilismului sportiv dupa 25 de ani de pauza

RallyPhoto by: Balázs Attila
  • Au început înscrierile oficiale pentru Constanta Rally Show® 2016, cel mai mare eveniment automobilistic de pe litoral
  • Traseul competitiei este unul dintre cele mai spectaculoase trasee citadine din Europa
  • Constanta, Luni – 11.07.2016, în cadrul unei sedințe de lucru, organizatorii evenimentului, alături de autoritățile implicate au pus la punct ultimele detalii cu privire la siguranța și securitatea evenimentului, cu doar 25 de zile înainte de startul Constanta Rally Show® 2016 aflat la prima ediție dupa o absență de 25 de ani din calendarul de profil.

Astfel, au fost identificate toate zonele de risc și au fost stabilite limitele de acces pentru spectatori, dar și detalii privind programul raliului, în perioada imediat urmatoare urmand sa aibă loc intrunirea comitetului de organizare format din reprezentantii tuturor autoritatilor locale implicate in eveniment.

Tot astăzi au început înscrierile oficiale și acreditările media pentru competiția care va avea loc în perioada 5-6 august 2016 la Constanta. Înscrierile se vor termina pe data de 1 august 2016, la startul competiției fiind așteptate atât echipaje din Campionatul Național de Raliuri, Campionatului Național de Viteza în Coasta, cat si din Campionatul National de Drift si Karting.

Recunoaşterile pe traseul Constanta Rally Show® 2016 vor avea loc Vineri – 5 august 2016, competitia debutand cu 4 manse de calificari neconsecutive, Sambata – 6 august 2016.

Pentru a fi mai aproape de spectatori şi concurenți a fost lansat noul site oficial www.constantarally.ro , unde pot fi regăsite informatii utile și detaliate cu privire la traseu, program și alte activități adiacente ale ediției din acest an a Constanta Rally Show®.

Mihai Tanase – Director Organizatoric Constanta Rally Show: ”Faptul ca unul dintre cele mai mari orase ale Romaniei revine in calendarul competitiilor automobilistice profesioniste, dupa o pauza de 25 de ani, este o mare realizare a tuturor celor implicati in organizarea si desfasurarea evenimentului Constanta Rally Show. Avand experienta organizarii a 4 etape de Danube Delta Rally la Tulcea, am dat curs propunerii autoritatilor locale constantene si iata ca in mai putin de o luna, in plin sezon estival, are loc Constanta Rally Show. Gandit ca un eveniment automobilistic de marca, evenimentul reuneste cei mai buni piloti ai Romaniei, acoperind aproape toate disciplinele Federatiei Romane de Automobilism Sportiv: rally, viteza in coasta, drift, karting, etc. Avem convingerea ferma ca acest festival automobilistic va deveni in foarte scurt timp unul de referinta pentru evenimentele estivale de pe litoralul romanesc si fara indoiala una dintre cele mai iubite competitii de motorsport din Romania.

Tin sa multumesc in primul rand autoritatilor locale, Cosiliului Judetean si Primariei Constanta pentru implicare si deschidere fata de un asemenea gen de eveniment, dar si partenerilor privati, care au venit alaturi de noi in aceasta editie. Asadar, in 5-6 august 2016, va asteptam in numar cat mai mare ;a Constanta Rally Show, pentru a-i putea vedea pe cei mai buni dintre cei buni. ”.

Constanta Rally Show®2016 este organizat de Clubul Sportiv Nautic Motorsport sub egida și a Federației Române de Automobilism Sportiv, în parteneriat cu Consiliului Judeţean și Primăria Constanta, cu sprijinul partenerilor privați: Bavaria Motors, Idea Leasing, Omniasig, Pro X, Maritimo Shopping Center, Boat & Yacht Cleaning & Maintenance, Nex Pack, Zip Escort, Poligon de Tragere, JT Grup, Kaercher Romania, Nikos Greek Taverna, DDS Group, Sail Adventures, Pescăria lui Matei, Marina Eforie, Unika, Conex Trans, Casa Pescarilor – Lunca și bineînteles a partenerilor media: Digi 24 Constanța, ProFM, Radio Romania Constanta, Radio Vacanta, Auto Expert, Flote Auto, Yacht Expert, Rally Max, Autorally,.

Lasă un răspuns