Constanța Rally Show, reprogramat

cp2
  • Cel mai asteptat eveniment automobilistic estival,  Constanta Rally Show, se reprogrameaza
  • Inscrierile oficiale pentru Constanta Rally Show® 2016  continua pana pe 22 august 2016
  • Regulamentul Particular al competitiei si alte documente specifice, vor fi republicate

Constanta, Joi– 28.07.2016, în cadrul unei sedințe de lucru, organizatorii evenimentului, alături de autoritățile implicate  au decis reprogramarea celui mai mare eveniment automobilistic al anului de pe litoral, Constanta Rally Show 2016, pentru o data ulterioara, 26-27 August 2016, fiind data propusa de organizatori si care asteapta aprobarea celor in drept.
In urma unor discutii legate atat de perioada de desfasurare a  evenimentului, cat si de faptul ca exista si alte  evenimente in zona de desfasurare a competitiei, s-a concluzionat ca se impune reprogramarea competitiei automobilistice.

Astfel, au fost identificate, de catre organizatori, toate zonele de risc și au fost stabilite limitele de acces pentru spectatori, dar și detalii privind programul raliului, în perioada imediat urmatoare urmand sa aibă loc intrunirea comisiei de avizare formata din reprezentantii tuturor autoritatilor locale implicate in eveniment.

Tot  ieri, 28 Iulie 2016,  s-a decis  republicarea documentelor oficiale: regulament particular, hartile amplasamentelor, formulare inscrieri, formulare de acreditare media. Înscrierile se vor termina pe data de 22 august 2016, la startul competiției fiind așteptate atât echipaje din Campionatul Național de Raliuri, Campionatului Național de Viteza în Coasta, cat si din Campionatul National de Drift si Karting.

Recunoaşterile pe traseul Constanta Rally Show® 2016 vor avea loc Vineri – 26 august 2016, competitia debutand cu 4 manse de calificari neconsecutive, Sambata – 27 august 2016.

Pentru a fi mai aproape de spectatori şi concurenți,in zilele urmatoare site-ul oficial  www.constantarally.ro va fi actualizat cu informatii utile și detaliate cu privire la traseu, program și alte activități adiacente ale ediției din acest an a Constanta Rally Show®.

Mihai Tanase – Director Organizatoric Constanta Rally Show: „Din pacate, atat pentru noi, ca si organizatori, cat si pentru cei care deja si-au facut inscrierea si si-au programat deplasarea la Constanta, evenimentul nu se poate desfasura in conditiile  actuale, nefiind indeplinite normele de securitate impuse de lege. Nu este momentul sa cautam vinovatii care au generat aceasta situatie, acum fiind extrem de important sa incercam sa lamurim toate institutiile implicate in avizarea evenimentului despre faptul ca acest eveniment este cu si despre profesionisti, de la A la Z. Faptul ca evenimentele organizate de catre noi se situeaza in topul competitiilor automobilistice din Romania ultimilor ani, faptul ca nu exista evenimente reprobabile care sa ne puna la indoiala competenta, ar trebui sa conteze, dar din pacate dincolo de numele pe care ni l-am construit cu multa munca din 2013 incoace, absenta motorsportului in Constanta in ultimii 25 de ani isi spune cuvantul.

„Ma folosesc de aceasta cale pentru a-mi cere scuze public colegilor mei, sportivi, mecanici, oficiali si nu in ultimul rand spectatorilor care déjà si-au programat vizita la Constanta pentru 5-6 august, dar din pacate nu este o decizie care sa ne apartina sau pe care s-o putem gestiona direct. Cu siguranta organizarea unui asemenea eveniment in Constanta, in plin sezon estival nu este nicidecum un lucru usor, dar daca exista vointa acest proiect poate deveni unul dintre cele mai mari si mai frumoase evenimente ale Constantei si de ce nu si ale Romaniei”

Constanta Rally Show®2016 este organizat de Clubul Sportiv Nautic Motorsport sub egida și a Federației Române de Automobilism Sportiv, în parteneriat cu Consiliului Judeţean și Primăria Constanta, cu sprijinul partenerilor privați: Bavaria Motors, Idea Leasing, Omniasig, Pro X, Maritimo Shopping Center,  Boat & Yacht Cleaning & Maintenance, Nex Pack,  Zip Escort, Poligon de Tragere,  JT Grup, Kaercher Romania, Nikos Greek Taverna, DDS Group, Sail Adventures, Restaurant Sailors, Perla Harghitei, Pescăria lui Matei, Pure by Daiana Anghel, Marina Eforie, Unika, Conex Trans, Casa Pescarilor – Lunca și bineînteles a partenerilor media: Digi 24 Constanța, Digi 24, Digi Sport,  ProFM, Radio Romania Constanta, Radio Vacanta, Auto Expert, Flote Auto, Yacht Expert,  Rally Max, Autorally.

Pentru orice detalii suplimentare, nu ezitați să mă contactați,
Adrian Diaconescu
Ofițer de presă Constanța Rally
0755 11 00 52
media@constantarally.ro

Lasă un răspuns